Bruidsfotografie bij Splendith

Als je opzoek bent naar bruidsfotografie, kan ik je feliciteren! Wat leuk dat jullie plannen aan het maken zijn en dat je voor bruidsfotografie bij Splendith terecht bent gekomen. Kijk rustig rond en lees wat meer informatie over bruidsfotografie. Als je er niet uitkomt, stuur me dan vooral een berichtje.

Informatie bruidsfotografie

Je bruiloft, een hele belangrijke dag voor jullie! Graag ben ik er op jullie dag om deze voor jullie vast te leggen. Voordat de grote dag begint wil je er wel zeker van zijn dat je een goede fotograaf hebt die deze dag vastlegt zoals jij dat graag wil. Om jullie een idee te geven over mijn werkwijze wat meer informatie.

Afleveren van de foto’s

Na de bruiloft stuur ik jullie binnen drie dagen 3 voorproefjes. Binnen zes weken hebben jullie de digitale foto’s in huis. In die zes weken selecteer ik de mooiste foto’s en die bewerk ik, uiteindelijk zijn het ongeveer 30 foto’s per uur dat ik fotografeer. Omdat ik de foto’s in hoge resolutie aflever, kun je ze dus zelf af laten drukken. Een album kan ik natuurlijk wel voor jullie maken!

Kosten bruidsfotografie

De kosten voor het fotograferen zijn afhankelijk van het aantal uur dat ik op jullie bruiloft aanwezig ben. Hebben jullie de planning compleet, laat me weten hoeveel uur jullie graag willen dat ik fotografeer.

Mijn stijl

Mijn stijl is eigenlijk kort te omschrijven. Met mijn foto’s wil ik jullie een herinnering geven van de dag zoals die ook écht was. Op de dag ben ik niet op de voorgrond aanwezig, maar ben ik constant alert zodat ik mooie plaatjes kan maken. Ik hou ervan om spontane acties te fotograferen bijvoorbeeld je tante die stiekem aan de bloemen op tafel ruikt. Heldere kleuren, mooie details, portretten van daggasten maar ook overzichtjes zal je terugvinden in de eindresultaten.

Favoriete foto's Splendith fotografie 2014

Werkwijze

Tijdens de dag zelf hoor je mij nagenoeg geen aanwijzingen geven, tijdens de fotoshoot is dat anders. Ik vind het belangrijk dat de fotoshoot een ontspannen deel van de dag is. De beste foto’s maak ik ook als jullie ontspannen voor de camera staan. Er is daarom bijvoorbeeld zeker ruimte voor een gezellig gesprekje want de dag gaat al snel genoeg voorbij! Aan het begin van de shoot geef ik jullie wel wat aanwijzingen hoe je het beste kunt gaan staan, daardoor wen je ook aan de camera. Na een tijdje volgen de spontane ideeën ook van jullie kant en dat levert vaak leuke beelden op!

Hebben jullie interesse in mij als fotografe? Mail of bel mij zodat ik wat meer van jullie kan horen en we een datum kunnen prikken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het eerste gesprek kunnen jullie je verwachtingen aan mij vertellen en kunnen we veel praktische dingen bespreken en natuurlijk kijken of er een klik is.